Alura Hekwerk BV
Postbus 371
3300 AJ Dordrecht
E-mail info@alura.nl
Telefoon 078 61 32 700

Draaipoort

download de technische
brochure voor meer
informatie

Draaipoort Pro

Sterke draaipoort

Bij een effectieve terreinbeveiliging hoort natuurlijk ook een poort die de beveiligingslijn compleet maakt, perfect passend bij het gekozen hekwerk. Onze draaipoort is daarom leverbaar in 3 spijlenuitvoeringen en een staalmatuitvoering. Ook kunt u kiezen uit een enkele of dubbele draaipoort.

De draaipoort heeft een zeer stijf basisframe. De poortpalen zijn altijd in kokerprofiel uitgevoerd en staan op een stevige voetplaat voor nog meer stabiliteit. Elke draaipoortvleugel is standaard voorzien van een grondgrendel, ingebouwd in de eindstijl van het frame en een poortvanger. De vleugels zijn aan de poortpalen bevestigd met nauwkeurig instelbare en nastelbare scharnieren. De poorten kunnen 180º opendraaien voor een maximale doorgang.Draaipoort Eco

download de technische
brochure voor meer
informatie

Betrouwbaar en geschikt voor vele situaties

De Eco draaipoorten van Alura zijn opgebouwd uit een uniek, zeer stijf basisframe voorzien van spijlen- of staalmatvulling. De draaipoort is leverbaar in de spijlen-uitvoeringen KV Protect en Alu-Safe Protect en in de staalmatuitvoering Alu-Mat 868.

De poortpalen zijn altijd in kokerprofiel uitgevoerd en worden aangestort met beton of voorzien van een voetplaat. De vleugels zijn aan de poortpalen bevestigd met nauwkeurig instelbare en nastelbare scharnieren.

De poorten kunnen 180º opendraaien voor maximale toegang. De draaipoort is standaard voorzien van een functionele kruksluiting met dag– en nachtfunctie.Alu-Mat 656

download de technische
brochure voor meer
informatie

De perfecte binnenkomer

De perfecte binnenkomer Deze looppoorten hebben een uniforme constructie, opgebouwd uit een uniek basisframe, waartussen de staalmat is gelast. De poortpalen zijn altijd in kokerprofiel uitgevoerd en worden onder het maaiveld voorzien van een stabilisatiebalk. De vleugels zijn aan de poortpalen bevestigd met nastelbare scharnieren. De veilige sluiting is voorzien van een sluitplaat.

De schieters zijn afgeschermd en de nachtschieter heeft een dubbele borging. De looppoort is standaard voorzien van een functionele kruksluiting met RVS-slotplaat. Het slot met dag- en nachtfunctie is ingebouwd in de stijl.