Alura Hekwerk BV
Postbus 371
3300 AJ Dordrecht
E-mail info@alura.nl
Telefoon 078 61 32 700

Schuifpoorten

download de technische
brochure voor meer
informatie

Schuifpoort Pro

Mooie vormgeving

Deze vrijdragende, aluminium schuifpoort is symmetrisch opgebouwd en voorzien van een geïntegreerde slotconstructie, dichtwaai-beveiliging en afgeschermde wielen. De schuifpoort overbrugt 12 meter breedte in enkelvoudige uitvoering en 24 meter breedte in dubbele uitvoering. Onze aluminium schuifpoort is leverbaar in hoogtes van 1 tot 2,5 meter in de uitvoeringen KV Protect, Alu-Safe Protect en Alu-Carré Protect.

De poort heeft een licht gewicht met ongeëvenaarde degelijkheid en duurzaamheid. Verder voldoet de unieke constructie aan alle veiligheidseisen conform de nieuwste Europese norm EN13241-1.

De aluminium schuifpoort is leverbaar in een handbediende- en in een elektrische uitvoering met keuze uit 2 snelheden: 25 cm en 50 cm per seconde per vleugel.Schuifpoort Eco

download de technische
brochure voor meer
informatie

Betrouwbaar

De aluminium schuifpoort Eco van Alura valt op door zijn moderne, strakke uitstraling. De poort heeft een licht gewicht en is hierdoor zeer zuinig: de prestaties zijn goed, terwijl het energieverbruik laag is. Goed voor het milieu dus, maar bovendien ook betrouwbaar.

Door zijn mooie constructie is deze vrijdragende schuifpoort een prima toegang voor iedere locatie. De schuifpoort is onderhoudsvriendelijk door zijn afgeschermde tandemstel en gesloten aanslagportaal. De poort is leverbaar in breedtes van 3 tot en met 10 meter, in verschillende hoogtes tot 2,5 meter en in de uitvoeringen KV Protect, Alu-Safe Protect en Alu-Carré Protect.

Keuze uit handbediende of elektrisch aandreven uitvoering met keuze uit twee snelheden: van 25 cm en 50 cm per seconde per vleugel.Schuifpoort Rap

download de technische
brochure voor meer
informatie

Alu-Carré Protect uitvoering

De snelle aluminium schuifpoort heeft dezelfde mooie kwaliteiten als de aluminium schuifpoort, alleen is deze veel sneller. Deze vrijdragende aluminium schuifpoort heeft een snelheid tot ca. 75 cm per seconde per vleugel. Indien u kiest voor een dubbele uitvoering, overbrugt de schuifpoort dus ca. 1,5 meter per seconde. Ideaal voor locaties waar het terrein zo snel mogelijk weer afgesloten moet zijn.

De snelle aluminium schuifpoort is leverbaar in breedtes van 3 tot en met 6 meter en de hoogtes 2, 2,25 en 2,5 meter. Ook deze poort is uiteraard beschikbaar in de KV Protect, Alu-Safe Protect en Alu-Carré Protect uitvoering. Vanzelfsprekend gecertificeerd volgens NEN-EN 13241-1 en voorzien van de wettelijk vereiste persoonsbeveiligingen.