Alura Hekwerk BV
Postbus 371
3300 AJ Dordrecht
E-mail info@alura.nl
Telefoon 078 61 32 700

Spijlenhekwerk

download de technische
brochure voor meer
informatie

KV Protect

Ronde spijlen, tussen de liggers geplaatst

Spijlenhekwerk KV Protect is zeer geschikt voor een robuuste- en strakke afsluiting van uw terrein waarbij volop aandacht is besteed aan functionaliteit. Om overklimmen te voorkomen zijn de uitvoeringen vanaf 150 cm hoogte aan de bovenkant voorzien van een puntenkam. Voor meer risicovolle situaties kunt u kiezen voor roterende punten of puntdraden.

KV Protect spijlenhekwerk is voorzien van vandalismebestendige verbindingen middels een stalen bout, zodat de hekelementen niet kunnen verzakken en alles netjes op één hoogte blijft staan.

Bij dit spijlenhekwerk zijn geen beugels, bouten en moeren te ontdekken. Ze doen immers afbreuk aan het fraaie aanzicht en nodigen bovendien uit tot ongewenst demonteren.

Alu-Safe Protect

download de technische
brochure voor meer
informatie

Ronde spijlen, door de liggers gevoerd

Spijlenhekwerk Alu-Safe Protect is zeer geschikt voor een veilige afsluiting van uw bedrijfsterrein met een duidelijke aandacht voor design. Dit spijlenhekwerk past echter ook in een natuurlijke, landschappelijke omgeving.

Alu-Safe Protect kenmerkt zich door ronde spijlen. Deze zijn door de liggers gevoerd en vanaf een hoogte van 150 cm aan de bovenzijde afgeschuind om overklimmen te belemmeren. De vakken en staanders zijn met een stalen bout aan elkaar gekoppeld. Beugels, bouten en moeren ontbreken bij dit type spijlenhekwerk. De staanders worden diep in de bodem geheid en voorzien van een zware stabilisatieplaat voor een jarenlange stevige verankering.

Alu-Carré Protect

download de technische
brochure voor meer
informatie

Een vandalismebestendig hekwerk

Als uw terrein vraagt om een combinatie van een optimale beveiliging met een fraai aanzicht, dan is spijlenhekwerk Alu-Carré Protect zonder meer de beste keus. Het strakke design en de stevige constructie maken dit spijlenhekwerk tot een veilige en representatieve omheining.

Alu-Carré Protect is voorzien van een onzichtbare verbinding tussen de spijlen-vakken en de staanders, zonder klemmen, bouten en moeren.

De spijlen zijn vierkant zodat uitbuigen onbegonnen werk is. Bovendien zijn ze door de extra zware boven– en onderliggers gevoerd; loswrikken is dus nagenoeg onmogelijk. Dat maakt dit hekwerk het meest vandalismebestendige hekwerk in de markt.