Alura Hekwerk BV
Postbus 371
3300 AJ Dordrecht
E-mail info@alura.nl
Telefoon 078 61 32 700

Sport- en speelveldafrastering

download de technische
brochure voor meer
informatie

Tennis, voetbal, hockey en ballenvangers

Spelgenot en bescherming aan de omgeving

Tennisbaanafrastering
Alura’s tennisbaanafrastering bestaat uit aluminium staanders en geplastificeerde harmonicagaas met een maaswijdte van 40 x 40 mm met een hoogte van 3m. Indien gewenst kan deze verlaagd worden bij de tribune tot 1m.

Voetbalvangers
Voor het voetbalveld worden twee types voetbalvangers gebruikt, de “ Boekhorst” en “ Boekhorst-G”. De Boekhorst is uitgerust met een robuust enkalon-net. De Boekhorst-G is aan de voorzijde zelfs voorzien van een stevige geplastificeerd gaasmat en extra tussenstaanders.

Hockeyveldafrastering
De hockeybal vraagt om een stevige speelveldafrastering van aluminium of in een verzinkte uitvoering. Het wordt geleverd met een geplastificeerde gaasmat of een staalmat. De afrastering wordt aan de onderzijde voorzien van een houten slagplank. Inclusief bijbehorende ballenvangers met aluminium onderdelen is uw hockeyveld goed afgerasterd.

Ballenvanger Type-ST-Staalmat afrastering
Deze ballenvanger is multifunctioneel en kan gebruikt worden op speelplaatsen. De Alu-mat is molestbestendig en heeft een hoge veiligheisgraad. De staanders worden uitgevoerd met betonpoeren met een groot grondkererend oppervlak. Uiteraard kunnen deze staanders ook geplaatst worden met een voetplaat op een ondergrond.