Alura Hekwerk BV
Postbus 371
3300 AJ Dordrecht
E-mail info@alura.nl
Telefoon 078 61 32 700

Staalmathekwerk

download de technische
brochure voor meer
informatie

Alu-Mat Profiel

Onopvallend en stabiel

Het Alura staalmat hekwerk is onopvallend en gaat op in de omgeving. Dit hekwerk is zowel praktisch als decoratief in een drukkere leefomgeving maar past ook prima rondom plantsoenen of tuinen.

De mat is voorzien van een uitsparing ten behoeve van extra stevigheid en stabiliteit. De matten zijn aan de bovenzijde voorzien van stekeinden. De staalmatten zijn van het type enkelstaafmat 5/5. De vele laspunten en de veilige maaswijdte van 50x200 mm creren een stevig geheel.

Met een uniek bevestigingssysteem worden de staalmatten stevig en rammelvrij aan de staanders bevestigd.


Alu-Mat 656

download de technische
brochure voor meer
informatie

Dubbelstaafs matten

De dubbelstaafs staalmat hekwerken van Alura kunnen tegen een stootje en dat maakt ze inzetbaar op veel terreinen. Ze zijn geschikt voor zowel bedrijventerrein als voor locaties waar kinderen spelen.

Deze dubbelstaafs staalmatten zijn voorzien van horizontale draden rond 6 mm en verticale draden rond 5 mm.

Het staalmathekwerk heeft een eigentijdse uitstraling n is onwrikbaar stabiel, vandaalbestendig en ook prima opgewassen tegen harde ballen. Ideaal dus voor een drukke, levendige omgeving!


Alu-Mat 868

download de technische
brochure voor meer
informatie

Dubbelstaafs matten

Dit type dubbelstaafs staalmat is extra stevig door de opbouw met horizontale draden rond 8 mm en verticale draden rond 6 mm Hierdoor ontstaat een zeer stevige mat die in combinatie met de staanders een compact geheel vormt.

Dit type hekwerk is dan ook bijzonder geschikt voor locaties waar een decoratieve maar veilige omheining gewenst is. Denk hierbij aan kantoorpanden, locaties waar kinderen spelen, parkeerplaatsen en bedrijventerreinen.

Met een uniek bevestigingssysteem worden de staalmatten stevig en rammelvrij aan de staanders verankerd.